agenda
  • 28 november 2019

    NB 7

groep 4/5

Schooljaar 2019-2020

September 2019

Beste ouders van groep 4/5,

Welkom op onze pagina. Hier zetten we regelmatig nieuws op over onze klas. We zijn een groep met 29 kinderen. 17 kinderen in groep 4 en 12 kinderen in groep 5. We hebben twee juffen. Juf Melanie op maandag en dinsdag en Juf Lisanne op woensdag, donderdag en vrijdag. Ook hebben we een stagejuf op donderdag en vrijdag; juf Kelsey. 

We hebben de afgelopen weken al hard gewerkt. Rekenen, taal, schrijven, spelling, Engels, natuur en aardrijkskunde.

Voor taal en spelling hebben we een nieuwe methode: Taal actief. Daar doen we leuke spellen bij zoals het Zweeds loopspel. 

 

We hopen op een heel fijn jaar met elkaar en hopen dat u vaak even op deze pagina kijkt. 

Groeten van groep 4/5 en Juf Melanie en Juf Lisanne  


Oktober 2019

We zijn inmiddels een aantal weken onderweg in het nieuwe schooljaar. Vorige week hebben we lekker herfstvakantie gehad. Voor de herfstvakantie hebben we hard gewerkt maar ook veel leuke dingen gedaan. 

Van 2 tot 13 oktober was de kinderboekenweek.
Het thema was ‘reis je mee?’ 
Na een leuke opening in de aula hebben we in de klas gewerkt over dit thema. Ook hebben we heel veel leeskilometers gemaakt. Iedere bladzijde telde voor een kilometer. Aan het einde van de week heeft groep 5 meegedaan aan een gedichtenwedstrijd. We hebben helaas niet gewonnen maar de kinderen hebben het fantastisch gedaan. 

We zijn op donderdag 17 oktober met de hele klas naar het circus geweest.

Aan alle ouders die hebben gereden, nogmaals heel erg bedankt!Het was een geweldige voorstelling en de kinderen hebben genoten. 

Ook hebben we gewerkt over de herfst. In de klas hebben we in tweetallen en kijkdoos gemaakt over de herfst. Alle kinderen hadden buiten spullen over de herfst gezocht zoals blaadjes, eikels, kastanjes en zelfs paddenstoelen. Het resultaat is erg mooi geworden.
Hoofdgebouw:
Lupinesingel 11, 2403 CM Alphen aan den Rijn
T 0172 - 421 846
destromen@scopescholen.nl


Dependance:
Batenstein 16, 2403 PH Alphen aan den Rijn
T 0172 - 444 500
destromen3@scopescholen.nl

SCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders