agenda

Niets van 19 april 2021 tot 2 mei 2021.

groep 7

Schooljaar 2019-2020

Februari 2020

  

Misschien wisten jullie al van de actie SOS koala. En het kan zijn dat u iets hebt gekocht. Daar is groep 7 heel blij mee, want we hebben 196,35 euro bij elkaar opgehaald! En onze juffrouw, juf Yvonne is ook nog eens super aardig dat ze er 200 euro van maakt! Zonder u was dit misschien allemaal niet gebeurt. We zijn u super dankbaar dat u iets heeft gekocht. Al dit geld gaat naar de koala´s in Australie! Want de koala´s die het hebben overleefd, hebben nu geen eten meer en ook geen bomen meer. Met dit geld kunnen we nieuwe bomen planten en eten kopen. Iedereen die heeft geholpen bedankt!  – Yara

 
 

Januari 2020

vrijdag 24 januari: We hebben braakballen uitgepluisd en alle botjes opgeplakt. Reuze interessant!

vrijdag 10 januari: Helaas ging vandaag de techniekles niet door. Gelukkig mochten we toch komen op het Groene Hart Leerpark. Maar nu voor een kookles. We hebben pizza’s gebakken. Ze waren heerlijk! En de techniekles … die halen we in april in.  

vrijdag 20 december: Vandaag hebben we bij muziek met boomwhackers de “bladmuziek” van Jingle Bells uitgevogeld. Het was een gepuzzel, maar het is gelukt. 

November 2019

Dinsdag 5 november: Na een raadsel wat de meest bezochte bezienswaardigheid ter wereld is, zijn we aan de slag gegaan om een replica van krantenpapier te maken. De Eiffeltoren!! 

Oktober 2019

Woensdag 16 oktober: We hebben genoten van de acts van circus Salto! 

 

Woensdag 9 oktober: 17 leerlingen uit onze klas deden mee met het zaalvoetbaltoernooi van het Scala College. We hebben geen  wedstrijden gewonnen, maar in plezier en sportiviteit blonken we uit! Dank aan de twee begeleidende vaders. 

September 2019

Welkom op de groepspagina van groep 7!

Woensdag 11 september: De kop is eraf! We zijn nu anderhalve week groep 7. Dertig kinderen en één juf. Langzamerhand beginnen we te wennen aan elkaar, een ander lokaal en nieuwe gewoontes. We hebben nu alle vakken al een keer of meer gehad. We leren over de ijzertijd, de Bataven, waarom we seizoenen hebben, het tropisch regenwoud, een ton in gewicht bij rekenen, werkwoordelijk gezegde bij taal en nog veel meer. Bij handvaardigheid hebben we een papieren sculptuur gemaakt. We leren ook om samen te werken en om oplossingen te bedenken. Vandaag hebben we een zo hoog mogelijk bouwwerk gemaakt van marshmallows en ongekookte spaghetti. 

 

 
 

 

Hoofdgebouw:
Lupinesingel 11, 2403 CM Alphen aan den Rijn
T 0172 - 421 846
destromen@scopescholen.nl


Dependance:
Batenstein 16, 2403 PH Alphen aan den Rijn
T 0172 - 444 500
destromen3@scopescholen.nl

SCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders