agenda

Niets van 19 april 2021 tot 2 mei 2021.

groep 8

Schooljaar 2019-2020

September 2019

We zijn na een fijne vakantie weer gestart. Groep 8 is een leuk en spannend jaar. Schoolkamp, musical, en natuurlijk de keuze voor een school VO komen er aan. Iedereen heeft er veel zin in. 

Stagiaire

Het eerste half haar komt Anouk van Rijn stage lopen in groep 8. Zij studeert aan de Marnix Academie in Utrecht. Juf Anouk: veel plezier!


Oktober 2019

Jogg Challenge

Onze klas heeft meegedaan aan de Jogg-Challenge. Dit is een wedstrijd, georganiseerd o.a. door de PABO Leiden om kinderen ideeën te laten ontwikkelen over gezondheid en bewegen. Voor onze groep deden Sumaja en Keegan mee. Zij hadden een programma met muziek ontwikkeld om het tanden poetsen te verbeteren en leuker te maken. Goed idee! Tijdens de presentatie in Leiden, waar de hele groep ook bij was deden ze het erg goed. Helaas net niet de hoofdprijs. Wel goed gedaan!


November 2019

Middag Wetenschap en Technologie

De groepjes in de klas kregen de opdracht om een ei zo te verpakken dat het een val van 3 meter hoog kon ‘overleven’. De verpakking moest mooi en functioneel zijn. Een mooi idee was, om een oude ‘knuffel’ te opereren en het ei daarin te plaatsen. Het ei heeft de val overleefd. Er werden mooie technische hoogstandjes bedacht.


December 2019

Sinterklaas

De oude Sint werd ook in groep 8 welkom geheten. Hij had prachtige surprises, gedichten en cadeaus voor ons meegenomen. Groep 8 kon genieten van een gezellig feest.

 

 

 

 

 

Tennis-clinic

Op woensdag 18 december zijn we naar de Nieuwe Sloot tennishallen geweest. Daar werd een tennis-clinic gegeven. De reden was, dat in die periode het Nederlands kampioenschap tennis in die hallen wordt gehouden. De kinderen deden leuke activiteiten die met tennis te maken hebben. Een sportieve ochtend!

 

 

 

Hoofdgebouw:
Lupinesingel 11, 2403 CM Alphen aan den Rijn
T 0172 - 421 846
destromen@scopescholen.nl


Dependance:
Batenstein 16, 2403 PH Alphen aan den Rijn
T 0172 - 444 500
destromen3@scopescholen.nl

SCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders