agenda

Niets van 19 april 2021 tot 2 mei 2021.

groep 4

Schooljaar 2019-2020

December 2019

Sint

Begin december hebben wij weer met veel plezier bezoek gehad van Sinterklaas. In de dagen voordat het 5 december was stond er plotseling een keet op het plein. Het leek wel alsof de pieten daar de cadeautjes inpakten! 

Op de verjaardag zelf was er een circuit met spelletjes. Als je een spelletje gedaan had streepte je deze weg op je kaart. Je kon kiezen uit: donald duck lezen, jenga, computerspelletje, reuze kleurplaat, rijmen, memorie, sint erger je piet en een woordzoeker.

Bewegend leren taal

Om de themawoorden van taal nog een keertje te oefenen doen we soms een spelletje tussendoor waarbij we lekker door de klas mogen wandelen en vragen mogen beantwoorden. 

Kerst

Nadat we de Sint hebben uitgezwaaid hebben we de klas weer mooi versierd met de kerstboom, ballen en lichtjes. Er werd geknutseld in de aula aan een engel en er werden liedjes geoefend voor de kerstviering. Ook werden er sterren gemaakt met ‘elfjes’.

Na een gezellige kerstviering waaraan iedereen een deel had bijgedragen, en nog een ochtend met spelletjes en opruimen op school konden we beginnen aan een welverdiende vakantie.

Alle kinderen van groep 4 en de juffen wensen u een gezond en leerzaam 2020!


Oktober 2019

Oktober 2019, de eerste vakantie van dit schooljaar is er, de herfstvakantie! Wat hebben we hard gewerkt zo in de eerste periode van dit schooljaar! We zijn gestart in onze gezellige groep 4. We houden van gezellig kletsen en spelen, maar kunnen ook heel hard werken met elkaar! Soms werken we zo hard, dat we iets eerder mogen stoppen voor een liedje just dance bijvoorbeeld.

Op donderdag komt juf Hanneke bij ons handvaardigheid geven. We maken daar elke keer weer een ander knutsel. Zo hebben we laatst een soort poppetje op een stokje geknutseld.

Tijdens de Kinderboekenweek, thema ‘reis mee’, lag er een koffer in onze klas. Helaas was deze koffer op slot en moesten wij de kaartjes met daarop aanwijzingen voor de code nog zoeken in de klas. We zijn hier een aantal dagen druk mee bezig geweest. Uiteindelijk hebben we 3 kaartjes met raadsels gevonden. Met elkaar hebben we de code gekraakt zodat we de koffer konden openen. Hierin zat een nieuw boek voor in de klas!

 

Ook was het 4 oktober dierendag. Deze dag mochten we gezellig een dierenknuffel mee naar school nemen.

En dan nu…. herfstvakantie! Voor iedereen een fijne vakantie en we zien elkaar daarna weer op maandag 28 oktober!

Groetjes, groep 4. 


September 2019

 

Welkom op de pagina van groep 4!
Gezellig dat u komt kijken. 
Hier vindt u het komende jaar stukjes over wat we met elkaar beleven in groep 4.
We zijn dit jaar met 26 kinderen in onze groep en twee juffen: Juf Evelien en juf Ruth.
Maar ook buiten de groep wordt er soms door kinderen gewerkt, dus er staat eigenlijk een heel team voor ze klaar.
We hebben er zin in om er met elkaar een leerzaam en gezellig jaar van te maken!
   


 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdgebouw:
Lupinesingel 11, 2403 CM Alphen aan den Rijn
T 0172 - 421 846
destromen@scopescholen.nl


Dependance:
Batenstein 16, 2403 PH Alphen aan den Rijn
T 0172 - 444 500
destromen3@scopescholen.nl

SCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders